Каталог

Ua

Проєкти

Світло і затишно: інтер'єр в кращих скандинавських традиціях

22 Березня 2019
5343
Фото - дизайн квартири в Печерському районі Києва

Сірий колір давно перестав асоціюватися з нудним та невиразним дизайном приміщення. За допомогою цієї гами кольорів дизайнери створюють врівноважені й дуже затишні інтер'єри, як наприклад, дизайн цієї квартири в Печерському районі Києва.

Центральне місце в інтер'єрі цієї гарної квартири відведено просторій вітальні. Відкрите планування дизайнер Ігор Шипович вдало підкреслив двома видами плитки: керамогранітом глибокого сірого кольору з колекції Accra іспанського бренду Baldocer, а також популярною плиткою під цеглу з колекції The Strand виробництва компанії Golden Tile. За допомогою великого м'якого дивана і дерев'яного підлогового покриття він вдало оживив холодні скандинавські акценти.

Родзинкою представленого інтер'єру стало елегантне зонування з плавним переходом вітальні в обідню зону і кухню, а також натяжні стелі зі світлодіодними смужками, що світяться. Під час оформлення кухні використані матеріали та меблі в біло-сірій кольоровій гамі. На тлі сучасного гарнітура з матовою поверхнею дуже органічно виглядає кухонний змішувач білого кольору з колекції Quadro бренду Devit.

Не менш цілісно виглядає і ванна кімната. Попри обмежений простір, тут знайшлося місце і для сантехніки, і для душової кабіни та меблів. При цьому частина оформлення представлена в темно сірому кольорі.

Для облаштування санвузла Ігор Шипович використовував підвісну сантехніку, яка істотно заощаджує простір. Для цієї квартири він вибрав сантехніку бренду Devit - раковину на тумбу з колекції Quadra та підвісний унітаз із серії Fresh. Функціональність інтер'єру дизайнер підкреслив дверима для душу з колекції Annea швейцарського бренду San Swiss, душовою системою Devit Vintage 2.0, а також гігієнічним душем Kludi Bozz і змішувачем для раковини Devit Vintage 2.

Квартира вийшла стильною і сучасною. В ній відмінно продумані всі функціональні зони, по-домашньому затишно і добре.

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук