Каталог

Ua

Проєкти

Лофт з елементами кіно

16 Липня 2018
2305
Лофт з елементами кіно

Дизайнери студії Korneev Design Workshop оформили інтер'єр квартири, господар якої очолює компанію, що знімає кіно і рекламу.

Молоду пару з Пирогово, для якої і відбулася велика переробка, творчий дует дизайнерів Антона Корнєєва і Катерини Блохіної називає ідеальними замовниками. Технічне завдання, яке склали господарі квартири, дизайнери Korneev Design Workshop вважають мало не зразковим. У ньому була і невелика розповідь про себе, і вирізки з журналів. Молодій родині, що планує народження дитини, потрібна була простора і стильна квартира, з індивідуальним характером. Та й самі замовники виявилися людьми, схильними до яскравих і незвичайних експериментів. На площі 110 кв. метрів необхідно було розмістити вітальню, кухню і їдальню відкритого типу, спальню з ванною кімнатою, пральню, гардеробну, гостьовий санвузол, і, звичайно ж, дитячу. Щоб візуально розширити простір, фоновим кольором для всієї квартири вибрали білий, розбавлений яскравими колірними акцентами. Всі фарбувальні роботи проводилися без попередньої штукатурки, а прямо по бетону – так дизайнери хотіли зберегти «живу» фактуру поверхонь. Щоб наповнити простір легкістю і природним світлом, дизайнери не полінувалися навіть розібрати цегляну огорожу балкону, замінивши її склом. У майбутній дитячій збудували стелажі для книг і іграшок, а замість підвіконня з'явився милий і функціональний диванчик. Рід занять господаря квартири дизайнери підкреслили портретом Мерилін Монро і лампами-софітами в вітальні.

 Антон і Катерина не шукають легких шляхів, тому замовляти речі за каталогами не люблять. Кухню, двері, системи зберігання та обідній стіл виготовили на замовлення в майстернях. Ліжко для спальні замовники привезли зі своєї колишньої, зйомної квартири, а щоб вписати його в новий інтер'єр, узголів'я перефарбували в красивий відтінок бірюзи.

Комод до вітальні дизайнери знайшли на сайті безкоштовних оголошень. А дзеркало для передпокою, на яке нанесено зображення ангелів зі стрілами, – знайшли в антикварному магазині. Продавці назвали його «вінчальним», і дизайнери вирішили, що для творчої молодої сім'ї саме таке дзеркало – підходящий варіант. Раму дзеркала і тумбу під ним перефарбували в чорний колір, щоб вписати в контрастний інтер'єр передпокою.

Яскраві і життєрадісні кольори зробили кухню особливим місцем у всій квартирі. З огляду на те, що господарі дуже люблять готувати, дизайнери продумали все до дрібниць: і зручне зонування, і потужну витяжку, яка не дасть запаху їжу поширитися вітальнею. Нестандартним рішенням Korneev Design стали кухонні меблі, зібрані з трьох різних гарнітурів.

Жовті двері з кухні ведуть до спальні. Ще однією родзинкою проекту стали саме двері – в цій квартирі всі вони розрізняються за кольором і дизайном. Так креативні автори вирішили розбавити одноманітність білих стін. Одна зі стін вітальні відведена під фотохроніку життя молодої сім'ї. Тут розмістили ключові знімки спільного життя пари, і додаткові фоторамки – з запасом на майбутнє. В цілому на реалізацію проекту пішло 8 місяців.

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук