Каталог

Ua

Проєкти

Комфортний мінімалізм: дизайн квартири для молодої сім’ї

03 Квітня 2019
4893
Фото - Дизайн квартири в Києві

Життя в ритмі мегаполісу вносить корективи не тільки в поведінку і стиль людини, але і в інтер’єри. У сучасних квартирах усе частіше поєднується кілька стилів, а велика кількість глянцю, скла та керамічної плитки є обов’язковим атрибутом міського життя. Саме такий стиль вибрали власники цієї затишної столичної квартири, а втілив проект для них дизайнер Ігор Шипович.

Представлений інтер’єр повністю відповідає модним тенденціям у світі дизайну. У ньому є легкість, властива мінімалізму, креативні світлові рішення, що зустрічаються в стилі хай-тек, наявність яскравих деталей, без яких інтер’єр виглядає нудним.

Родзинка інтер’єру квартири

Вітальня з відкритим плануванням. У дизайні приміщення переважає спокійна колірна гама і приглушене освітлення.

Дизайнер усе продумав так, щоби не відволікати присутніх від головного ㅡ розкішних панорамних вікон із видом на місто.

Для оформлення інтер’єру дизайнер Ігор Шипович вибрав плитку «цеглинка» з колекції The Strand українського бренду Golden Tile. Цей прийом допоміг створити ефектний і естетичний простір із легким шармом гранжу. А ось кухню йому вдалося обіграти шляхом поєднання фіолетових і яскраво-жовтих акцентів. Водночас у дизайні простору переважають білі відтінки.

На особливу увагу заслуговує ванна кімната. У цьому просторі об’єдналися функціональність, стиль і нестандартні дизайнерські рішення. Стіни санвузла декоровані двома видами плитки з колекції Ascea іспанського бренду Pamesa. Душову зону підкреслили оформленням мозаїкою, яку поклали на підлогу.

Для економії простору у ванній кімнаті встановлено підвісну сантехніку й шафку з дзеркальною поверхнею, а саме:

Атмосферу комфорту у ванній доповнюють і інші деталі, як, наприклад, душова система Devit Giran і змішувач для раковини Hansgrohe Focus 240.

Винахідливість і увага до деталей, які проявив Ігор Шипович для створення унікального стилю цієї затишної квартири, дозволили перетворити її в затишне житло для стильних і сучасних молодих людей. Підсумок роботи дизайнера — модне планування й неповторний дизайн.

Відео - Дизайн в однокімнатній квартирі - з чого почати?
Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук