Каталог

Ua

Проєкти

Дизайн двоповерхового будинку: деталі інтер'єру

29 Березня 2019
5425
Фото - Ідеї по дизайн інтер'єри сучасного приватного будинку

Хто з нас не мріяв про стильний, сучасний будинок із достатньою кількістю місця і для усамітнення, і для сімейних посиденьок? Дизайнеру Марині Савельєвої вдалося втілити мрію в реальність. Про її досвіді облаштування двоповерхового будинку для активної сім’ї читайте далі.

Планування

Перед дизайнером стояло завдання створити затишний інтер’єр будинку площею 220 кв м. Завдяки вдалій архітектурі будівлі планування міняти не довелося. А в оформленні кімнат головна роль дісталася керамічній плитці. Для ремонту Марина Савельєва вибрала плитку іспанського бренду Almera Ceramica. Багатство й різноманітність колекцій дозволило створити індивідуальний характер кожного куточка будинку.

Загальні кімнати ㅡ хол і вітальня

Приміщення на першому поверсі були оформлені у світлій гамі. Для покриття підлоги в холі використовували великоформатний керамограніт із колекції Interlaken. Він імітує білий мармур і нічим не програє природному аналогу. Таке дизайнерське рішення створило цілісний світлий простір, звідки гості потрапляють у не менш розкішну вітальню.

Стиль вітальні з камінним залом дизайнер підкреслила за рахунок поєднання теплої деревини меблів і настінних декоративних елементів у вигляді плитки Mindanao зі злегка потертою поверхнею. Плитка об’єднала композицію підлоги з площинами каміна. Цей же малюнок Марина використовувала для оформлення кухні.

Дитячі спальні

Для двох різностатевих дітей-підлітків створили окремі спальні з ексклюзивним дизайном і характером. Кімната для дівчинки вийшла затишною та романтичною. Тут переважають теплі бежеві кольори, а гармонійні лавандові відтінки текстилю та декору добре відтіняють плитку під натуральний камінь і меблі.

  • Фото - Дизайн дитячої кімнати для хлопчиків в будинку
  • Фото - Дизайн дитячої кімнати для хлопчика
  • Фото - Дитяча кімната для хлопчика, дизайн

У кімнаті хлопчика акцент змістили на постери, спортивне спорядження, світильники та інші деталі житла активного молодого людини. Інтер’єр другої дитячої спальні ㅡ це модне поєднання деревини з грубим індустріальним матеріалом (плиткою під бетон).

Батьківська кімната

Величезна площа приміщення дозволила використовувати плитку великого розміру з імітацією благородного мармуру. У центрі композиції ㅡ італійське двоспальне ліжко від Lago. Як приємний бонус власникам спальні дісталася простора тераса. Для її оформлення також використовувалася плитка Almera Ceramica. Зокрема, підлога тераси викладена керамогранітом Basalto.

Санвузли

Батьківська ванна оформлена лаконічно і виразно. Мармурові сляби, білосніжна сантехніка від ТМ Devit, душова кабіна, ванна Melani від Vanessa і мінімалістичний меблі в поєднанні із сучасними аксесуарами ТМ Devit вдало доповнюють інтер’єр.

Стосовно ванної кімнати для дітей, то для її оформлення дизайнер також вибрала мармур, але вже чорного кольору. Цей монохромний матеріал, доповнений скульптурними формами сантехніки, виглядає стильно й розкішно.

Шукайте ідеї для ремонту?


Радимо надихнутися стильними рішеннями дизайнера Марина Савельєвої. Вона створила затишний, комфортний і лаконічний інтер’єр будинку для активної сім’ї з двома дітьми. Дивимося відео!

Відео - Дизайн двоповерхового будинку мрії | 220 кв.м.
Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук