Каталог

Ua

Новини

Соціальний проєкт "Інклюзивне середовище": АГРОМАТ отримав нагороду премії Ukrainian CX Excellence

17 Червня 2024
55
Соціальний проєкт

АГРОМАТ отримав нагороду всеукраїнської премії Ukrainian CX Excellence у номінації «Кращий приклад впровадження інклюзивного підходу» із проєктом соціального впливу «Інклюзивне середовище».

Чути наших клієнтів - одна з незмінних місій компанії. Саме тому у 2023 році ми започаткували цей проєкт, який про рівність та автономність людей у громаді, про підтримку,  турботу та залучення, а не відокремлення. Він закликає закумулювати зусилля нашого суспільства на тому, щоби адаптувати громадські та житлові простори до індивідуальних потреб усіх людей. І почали ми зміни із себе. За цей час вже зробили ряд важливих кроків, серед яких доступність власних комерційних просторів, інклюзивні рішення для приватних та громадських санвузлів, облаштування інклюзивних просторів для медичних установ, інклюзивні шоуруми, навчання для співробітників, залучення будівельних компаній до безбар'єних стандартів будівництва тощо. 

Попереду багато планів та дуже багато роботи.  Але лише разом із нашим суспільством та українськими бізнесами ми зможемо це зробити.

Дякуємо організаторам премії та неймовірній команді агроматівців, які є амбасадорами проєкту.

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук