Каталог

Ua

Новини

Інтерв'ю: українські дизайнери обирають AGROMAT POLSKA

18 Квітня 2024
372
Інтерв'ю: українські дизайнери обирають  AGROMAT POLSKA

Уже майже рік польському офісу компанії АГРОМАТ. Про роботу представництва у Варшаві та переваги для дизайнерів говорив СЕО AGROMAT POLSKA Євген Рушелюк разом з українською дизайнеркою інтер’єрів Ліною Тарабейн, СЕО Tarabein design bureau.

Євген Рушелюк: Добрий день, Ліно. Ми дуже раді співпрацювати з талановитими українськими дизайнерами, і тепер не лише в Україні, але й у Польщі, до того ж, одразу з двома вашими проєктами! Розкажіть, будь ласка, як ви дізналися про AGROMAT POLSKA?

Ліна Тарабейн: Як же можна було не дізнатися про вас, з огляду на багаторічний і дуже плідний досвід партнерства з компанією АГРОМАТ в Украіні?!
Після підпису контрактів на розробку дизайнів у Варшаві, у першу чергу я зателефонувала своєму менеджеру в АГРОМАТ і запитала про можливості доставки товару за кордон, а саме до Польщі. І яким же було моє щастя, коли виявилося, що вже можна не лише доставити продукцію, але і відвідати разом із клієнтами ваш новенький офіс AGROMAT POLSKA у Варшаві!

Євген Рушелюк: Перше замовлення в AGROMAT POLSKA відбулося без залучення спеціалістів з України, працювала лише польська команда. Чи виправдали ми ваші очікування?

Ліна Тарабейн: Більше, ніж виправдали! Усе було на найвищому рівні! Завдяки вашому професіоналізму ми дуже швидко знайшли спільну мову й підібрали саме те, що було потрібно замовникам.
 
Євген Рушелюк: Які переваги для вас і ваших клієнтів створює AGROMAT POLSKA?

Ліна Тарабейн: Перш за все, це довіра до самої компанії. Коли ти супроводжуєш реалізацію проєкту за кордоном, зіштовхуєшся з тим, що всіх партнерів і постачальників доводиться шукати з нуля…. І не завжди ти впевнений, чи то хороша компанія, чи зможе вона якісно укомплектувати замовлення тощо.
У випадку з АГРОМАТ, я вже мала позитивний досвід співпраці в Україні, тому була впевнена, що й у Польщі не підведете. І це дуже важливо… Особливо тоді, коли фізично не можеш постійно перебувати на місці реалізації проєкту.

Євген Рушелюк: З огляду на ваш новий досвід з AGROMAT POLSKA, чи є у вас якісь побажання щодо покращення нашого сервісу?

Ліна Тарабейн: Усе дуже добре! Звісно, буде чудово, якщо ви розширите асортимент груп товарів, наприклад, і міжкімнатні двері, й освітлення, і меблі — усе, що необхідно для реалізації проєктів.

Євген Рушелюк: Ліно, дякуємо вам за довіру й перших клієнтів, яких ви довірили AGROMAT POLSKA! Бажаємо вам успіхів у розвитку бізнесу в Польщі та інших країнах ЄС. І, як завжди, ми докладемо всіх зусиль, аби залишитися вашим надійним партнером.

Ліна Тарабейн: ДЯКУЮ, впевнена, це тільки початок нашої міжнародної співпраці.

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук