Каталог

Ua

Банк ідей

Вічна відпустка: ванна кімната в тропічному стилі

08 Квітня 2019
3132
Фото - Ванна в тропічному стилі

Сонце, море й легка безтурботна атмосфера пляжу у вашій ванній! Перед нами класичний приклад тропічного інтер’єру в міській квартирі.

Атмосферу Балі й Маврикія тут передає зелений колір і рослинний принт, який присутній у дизайні інтер’єру. Як же створити такий куточок райських тропіків в умовах квартири? Для оформлення цього санвузла дизайнери АГРОМАТ вибрали керамічну плитку, створену за мотивами італійського терраццо з колекції Artwork бренду Casa Dolce Casa. Приємний блакитно-зелений відтінок матеріалу відмінно виглядає на стінах, освіжає простір і наповнює його світлом.

Оригінальності інтер’єру додає акцентна стіна, оформлена великоформатною плиткою Tropical і Tropical Flamingo з колекції Wide&Style італійського бренду ABK. Гарний рослинний принт і зображення фламінго перетворює звичайний санвузол у райський сад. Не кожен може похвалитися таким шикарним мешканцем у ванній!

На тлі цієї яскравої обробки виділяється стильна і грамотно підібрана сантехніка:

  • меблевий гарнітур із подвійною вбудованою раковиною Cadcaln Catino Doppio від Cielo;
  • підвісний унітаз і біде із серії Shui Comfort італійського виробника Cielo;
  • стінка і двері для душу з димчастого скла від Duka (Італія).

Атмосферу екзотичного острова доповнюють аксесуари, представлені великим дзеркалом круглої форми від бренду Cielo, чорними матовими змішувачами для раковини й біде.Не обійшлося й без потрібних у будь-якій ванній предметів — душового набору, а також тримачів для паперу й рушників, дозатора для рідкого мила, гачків і мильниці з колекції PAN виробництва італійського бренду Zucchetti.

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук