Каталог

Ua

Банк ідей

Ультрасучасний інтер’єр для ванної кімнати

10 Квітня 2019
11205
Фото - Плитка під мармур у ванній і скляна душова кабіна

Якщо ви ще не визначилися зі стилем оформлення ванної кімнати, придивіться до дизайну цього шоу-руму. На перший погляд, може здатися, що тут тісно переплелися та об’єдналися різні стилі, насправді ж перед нами приклад того, наскільки стильно може виглядати санвузол, якщо об’єднати в інтер’єрі абсолютно різні фактури.

Мармур і дерево — дивовижне поєднання! Разом вони створюють неповторний дизайн, поєднання цих благородних текстур відмінно виглядає, до того ж матеріали прекрасно доповнюють один одного. З одного боку, мармур надає оформленню ванної вишуканості, а з іншого дерево створює баланс і розмежовує кімнату на різні функціональні зони. Поєднання двох типів матеріалів якнайкраще надає цій ванній багатогранність.

Такий дизайн доречний у великих приміщеннях, оскільки передбачає установку не тільки ванни, але й душової кабіни. Переваги представленої ванної кімнати оцінять сім’ї з дітьми та домашніми тваринами, а також молоді люди, які віддають перевагу комфорту і функціональності.

Під час оздоблення стін дизайнери АГРОМАТ використовували італійську плитку Novabell. Це керамограніт з імітацією білого мармуру з колекції Imperial та матова плитка із серії Eiche з імітацією дерев’яної дошки.

Розкішну обстановку підкреслює сучасна сантехніка: гідромасажна ванна зі змішувачем із серії Sharp від Jacuzzi (Італія). Така ванна стане місцем не тільки для оздоровлення, а й повноцінного релаксу. Крім того, у санвузлі встановлені підвісний унітаз і біде з колекції Happy німецького бренду Duravit.

Для оформлення душовою зони наші дизайнери вибрали душові двері з прозорого скла з колекції Solva pure від німецького виробника Huppe. Завдяки контрастному поєднанню мармуру й дерева, вдалося виділити й підкреслити душову зону, у даному контексті прозоре скло дуже доречне, воно дозволяє продемонструвати стіну, щоб у дизайні читалася єдина концепція оформлення.

Меблі в цьому шоу-румі представлена у вигляді дзеркальної шафки й підвісної тумби із серії Happy від Duravit. До тумби відмінно підійшла раковина для меблів із серії Durastyle від Duravit. Крім цього, під час оформлення цього інтер’єру були використані змішувач і аксесуари німецьких виробників Hansgrohe, Axor та Keuco.

Як ви ставитеся до поєднання мармуру й дерева в дизайні інтер’єрів?

Поділіться своєю думкою в коментарях.

Відео - палітра кольорів 2019 для ванної кімнати
Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук