Каталог

Ua

Банк ідей

Душові кабіни з КЕРАМІКИ

06 Травня 2019
5955
Душові кабіни з КЕРАМІКИ

Зазвичай поняття «душова кабіна» має на увазі готовий виріб, яку можна купити в будь-якому магазині сантехніки. Піддон, дверцята, стінки - що, здавалося б, простіше ?! Зовсім інший погляд на це питання у архітекторів, ідеї інтер'єру керамічної душової кабіни від архітектора.

Зміст

Душова кабіна - унікальний об'єкт в приміщенні

Перевагою керамічної душової кабіни

Душова кабіна або ванна?

Зазвичай поняття «душова кабіна» має на увазі готовий виріб, який можна купити в будь-якому магазині сантехніки. Піддон, дверцята, стінки - що, здавалося б, простіше ?! Зовсім інший погляд на це питання у архітекторів, завданням яких є оптимізація простору ванною або душової кімнати.

Проблема в тому, що готові душові кабіни не залишають ніяких варіантів використання, крім безпосереднього розміщення, причому тільки в ідеально підходить для цього кутку. рішенням будь-якої нестандартної планування може бути побудова душової кабіни. широкі можливості будівельних матеріалів дозволяють створити душову будь-якої форми і площі, доповнивши її стіновими нішами і поличками для зручності подальшого використання.

Душова кабіна - унікальний об'єкт в приміщенні

Відштовхуючись від параметрів, бажань і звичок замовника, архітектор створить унікальний об'єкт, який буде на 100% відповідати його власнику як по функціоналу, так і з естетики. Головною прикрасою такої кабіни буде, звичайно ж, вбрання кахельне покриття: різноманітна плитка і мозаїка, а також їх вдалі комбінації дозволяють зонувати простір не тільки функціонально, але і візуально. До того ж сучасне керамічне покриття виглядає завжди набагато більш виграшний і респектабельнее пластикової кабінки. Для ергономічних:

  •  круглих форм душевої;
  • овальних форм душової кабіни;
  • гнутих форм;
  • обтічних поверхонь - буде виправдано використання мозаїки. Для душових в стилі конструктивізму - правильних геометричних форм, прямих кутів - допустимо використання керамічної плитки. Досвідчений архітектор запропонує вам кілька комбінацій плитки і мозаїки на вибір, які найкращим чином підкреслять індивідуальність вашої ванної кімнати.

Перевагою керамічної душової кабіни

Важливою перевагою душової, облицьованої керамікою, є і її гігієнічність. Конструкція, на відміну від пластикової кабіни, не передбачає використання силіконових герметиків, а значить, ризик появи грибка зводиться до мінімуму. В таких же поширених випадках, коли у ванній кімнаті є пілони та інші елементи без можливості їх переміщення, площа душа, «прив'язана» до цієї точки, зможе не тільки скрасити, але і приховати цей недолік.

Часто від замовника можна почути риторичне питання: душова кабіна або ванна?

Мабуть, єдино правильної відповіді на це питання не існує. Прийняти теплу ванну після важкого дня - це, мабуть, найкращий спосіб розслабитися, зігрітися, зняти напругу. Свічки, ароматичні масла, морська сіль допоможуть Вам створити незабутню релакс-атмосферу. також незамінною ванна є для дітей - купання не тільки приносить їм задоволення, але і знімає підвищений тонус м'язів. У той же час душ не вимагає великих витрат часу і води, це спосіб швидко підбадьоритися і привести себе в порядок. На сьогоднішній день душ може бути програмованим, ефективно виконуючи масажні оздоровчі програми.

Тому в ідеалі в будинку повинні бути і чаша ванни, і душова кабіна, але якщо площа обмежена, то вибір на користь душової кабіни очевидний. Трохи фантазії дизайнера і праці досвідченого архітектора - і в вашому будинку з'явиться не тільки красивий елемент інтер'єру, але і функціональне, зручне приміщення. Час, проведений в такій душовій кабіні, обов'язково подарує Вам бадьорість і гарний настрій на весь прийдешній день!

Відео - Відкрита або закрита. Як вибрати душову кабіну?
Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук