Каталог

Ua

Банк ідей

Душова кабіна або бокс гідромасажний?

20 Вересня 2019
5171
Фото - Гідромасажний бокс

Сантехніка для ванної кімнати повинна бути функціональною і з цим твердженням не посперечаєшся. Саме додаткові опції дозволяють нам розслабитися, приймаючи ванну або душ, економлять час і створені в ім'я комфорту. Особливо цінно, що деякі з них ще й сприятливо впливають на здоров'я.

Сантехніка для ванної кімнати повинна бути функціональною і з цим твердженням не посперечаєшся. Саме додаткові опції дозволяють нам розслабитися, приймаючи ванну або душ, економлять час і створені в ім'я комфорту. Особливо цінно, що деякі з них ще й сприятливо впливають на здоров'я. На цей раз поговоримо про душову кабіну з гідромасажем і розберемося, в яких випадках без неї не обійтися.

Масажують водою

Гідромасажні бокси – це душові кабіни закритого типу. У капсулі з дахом, стінками і піддоном є ряд додаткових функцій. Найпопулярніші з них – гідромасаж, турецька лазня, озонатор, парогенератор, підсвічування і ультрафіолетові лампи, каскадний або тропічний душ. Всі ці опції покликані максимально сприяти відпочинку і розслабленню. Кожне прийняття душу вони перетворюють в насолоду. А ще подібні водні процедури позитивно впливають на загальне самопочуття: зміцнюють нервову систему, знімають м'язові спазми, тонізують і в той же час допомагають максимально розслабитися.

Гідромасажна душова кабіна – це можливість впливати на тіло як локально, так і глобально. Яка з зон буде схильна до масажу, залежить від типу розміщення форсунок. При зональному гідромасажі спостерігаємо локальний вплив на одну з зон, при вертикальному опрацьовуються м'язи спини, при горизонтальному – всього тіла.

Вибираючи гідромасажну кабіну, важливо розуміти, чи підходить вона вам.

  • Душова кабіна гидробокс займає досить багато місця. Встановити її в малогабаритній ванній кімнаті проблематично. Вихід – кутова конструкція. Її монтаж можливий і на обмежених площах.
  • Така кабінка чутлива до натиску води в системі. Якщо ви живете на верхніх поверхах і влітку відчуваєте проблеми з водопостачанням, подумайте над доцільністю покупки. Якщо тиску в мережі буде недостатньо, форсунки не запустяться, і ви не зможете відчути всі плюси гідромасажу. Задовольнятися доведеться тільки душем.
  • Зверніть увагу на функціонал душової кабіни гідромасажної. Пам'ятайте, що моделі з музичним супроводом і системою гучного зв'язку будуть коштувати значно дорожче.
  • Якщо ви маєте в своєму розпорядженні площу і обожнюєте приймати не тільки душ, але і ванну, подивіться комбіновані душові кабіни. Такі моделі не терплять компромісу – в них з'єднані обидва варіанти. Бувають відкритого і закритого типу, є кабінки з гідромасажною стінкою. Зручні для всіх членів сім'ї – кожен вибере те, що йому до душі.
  • Не скидайте з рахунків виробника сантехніки. Професіонали своєї справи використовують тільки якісні матеріали, дають гарантію на товар і пропонують сервісне обслуговування. Наприклад, гідромасажна душова кабіна devit – це італійська якість за українськими цінами. Загартоване скло, нержавіюча сталь, хромовані ручки і петлі, покриття від нальоту, електронна панель управління – про такий вибір точно не пошкодуєте.

Комфортна простота

Приймаєте душ на бігу, не витрачаючи час на релаксуючі процедури? Ваш варіант – душові кабіни без гідромасажу. Це зручний і економний варіант. Судіть самі: витрата води тут набагато менша, місця у ванній кімнаті займає небагато, зручно для людей похилого віку – в ванну або гідробокс з високим піддоном їм забратися непросто. Від напору води в системі така сантехніка не залежить.

Для маленьких квартир і будинків ідеальний варіант – кутова душова кабіна. Вона славиться компактністю і розумним використанням простору. Поруч з конструкцією без проблем можна розмістити пральну машину або раковину з шафою. Компактні кутові кабінки можуть бути квадратної або напівкруглої форми. Популярні також прямокутні моделі. А ось асиметричні і п'ятикутні кабінки для малих кімнат не годяться – вони займають багато місця.

Одним словом, купити душову кабіну – значить подарувати собі комфорт і не зменшувати темпу життя. Переваги такої сантехніки вже відчули мільйони. Тож не дивно, що з роками вона не втрачає своєї популярності.

Задаєтеся питанням, де купити душову кабіну або бокс гідромасажний?

У магазині АГРОМАТ! Будьте впевнені: тут поганого не порадять.

Відео - Відкрита або закрита. Як вибрати душову кабіну?
Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук