Каталог

Ua

Банк ідей

Царство геометрії: стильна ванна для цінителів мінімалізму

04 Квітня 2019
3569
Фото - Стильна ванна для сучасних людей

Хром, геометричні форми, акценти з дерева, мармур ㅡ на перший погляд здається, що в представленому інтер’єрі об’єдналися абсолютно несумісні деталі, але насправді подібне поєднання матеріалів створює унікальний і стильний ансамбль.

Перше, що привертає увагу ㅡ оформлення стін і підлоги. Для них дизайнери АГРОМАТ вибрали керамограніт з імітацією мармуру з колекції Santana іспанського бренду Peronda. Яскраво виражені прожилки на мармуровій плитці візуально витягують простір, а білий фон керамограніта добре відбиває світло.

Атмосферу мінімалізму тут передає підвісна сантехніка, а саме прямокутні унітаз і раковина із серії Terrace французького бренду Jacob Delafon. Як доповнення до сантехніки підібрані хромовані аксесуари:

  • змішувач для раковини з колекції Stance від Jacob Delafon;
  • рушникосушка шведської компанії Pax (колекція Tempus);
  • тримач для туалетного паперу від бренду Kludi (Німеччина).

Родзинкою цього інтер’єру можна назвати тумбу для умивальника з потайною нішею і дзеркало з дерев’яними полицями з колекції Terrace від компанії Jacob Delafon. Для зручності використання тумба та дзеркало оснащені світлодіодною підсвіткою.

Також під час оформлення цього санвузла були використані такі незамінні деталі: кришка для унітаза soft-close із серії Terrace від Jacob Delafon, стакан, мильниця, гачок і щітка для унітаза виробництва німецького бренду Kludi.

Відео - Гід по ванн. Як вибрати свою ідеальну ванну?
Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук