Каталог

Ua

Поради

Яку ванну вибрати в 2020 році і на що звертати увагу?

14 Січня 2020
8811
Фото - Яку ванну вибрати в 2020 році і на що звертати увагу?

Запитайте будь-кого – ванна кімната завжди асоціюється з чимось особистим. Багато в чому це пов'язано з самою ванною – її прийняття на кшталт СПА-процедурі, коли разом з усім зайвим змиваєш і негатив. У ванній ми мріємо, співаємо, поки ніхто не чує, читаємо, розслабляємося після найважчого дня і навіть п'ємо шампанське.

Запитайте будь-кого – ванна кімната завжди асоціюється з чимось особистим. Багато в чому це пов'язано з самою ванною – її прийняття на кшталт СПА-процедурі, коли разом з усім зайвим змиваєш і негатив. У ванній ми мріємо, співаємо, поки ніхто не чує, читаємо, розслабляємося після найважчого дня і навіть п'ємо шампанське. Не дивно, чому всі прагнуть купити ванну, яка була б максимально комфортною, красивою і довговічною. Давайте розберемося, що потрібно знати про цей вид сантехніки, вирушаючи по магазинах.

«Хочу купити ванну!» – з цієї фрази для багатьох починається захоплюючий квест з пошуку найбільш оптимального варіанту. Вибрати таку сантехніку значить врахувати всі чинники і знайти золоту середину між тим, що модно, якісно, доступно, красиво і, звичайно, зручно. Дизайнери хоч і працюють над новими формами і втіленнями, але ванна в 2020 році залишиться при своїх – тут як і раніше будуть котируватися форма і колір, матеріал і місце розташування.

Як вибрати ванну

Те, з чого зроблена чаша, буде диктувати нам ціну, легкість догляду і довговічність. Найпопулярнішими матеріалами залишаться акрил і сталь, чавун і камінь, пластик і полістирол.

  • Чавунні ванни в якійсь мірі вважаються метрами в своїй справі. Пояснює це їх неймовірна довговічність. При адекватному лікуванні емаль чавунної ванни може ідеально виглядати роками, а сама вона послужить вам добру службу не один десяток років. Ванна з чавуну утримує температуру, б'ючись об її поверхню, вода не видає гуркіт. Навіть старі пожовклі ванни піддаються реставрації і фарбування, що дозволяє користуватися ними майже нескінченно. Головне – не знищити емаль сильним ударом і затягнути саму ванну в будинок – її вага значна. З огляду на ці фактори, розуміємо, скільки коштує чавунна ванна. Це недешевий варіант – ціна стартує від 7 тисяч гривень і наростає в залежності від форми, дизайну і комплектуючих. Думаєте, де купити чавунну ванну? Загляньте в «АГРОМАТ – тут запропонують оптимальне рішення.
  • Акрилові ванни в 2020 році продовжать бути улюбленцями купівельного попиту. Їм вдалося поєднати в собі ряд практичних функцій – легкість, теплоємність, широкий вибір форм і кольоровості. Вартість акрилової ванни багато в чому залежить від кількості армуючих шарів, які роблять її міцною і довговічною. Ванна акрилова потребує дбайливого очищення – без використання сипучих миючих засобів. Цей матеріал має схильність до утворення подряпин, а тому потребує делікатного відношення. Скільки коштує акрилова ванна, залежить від її місця розташування, функціональності, дизайну. В середньому ціна варіюється від трьох тисяч гривень і до декількох десятків.
  • Сталеві ванни сьогодні знову користуються популярністю – багато в чому завдяки порівняно демократичній ціні. Сталь легка, міцна, може похвалитися великою кількістю форм. Чавуну вона, звичайно, не рівня – не така теплоємна і любить «пошуміти» при наборі води. Гарна ванна тут повинна мати пристойну товщину металу, щоб він не «грав» від великої ваги.
  • Пластикові ванни не втратять своїх рейтингів в 2020 році завдяки доступності. Ціна на них демократична, а якість залежить від виробника і сировини, що використовується. Можна купити ванну в інтернет-магазині – різноманітність форм вас приємно здивує. Але надзвичайної довговічності не чекайте – пластик її не обіцяє.
  • Мармурові ванни відносяться до тієї категорії сантехніки, яка зайняла свою непорушну нішу і нікому її не віддасть. Вони – символ розкоші і художнього смаку. Коштувати такі ванни дешево в Києві не можуть – тут вражає не тільки зовнішній вигляд, але і експлуатаційні характеристики. Чаша з мармуру відмінно тримає температуру, не шумить, витримає будь-яку вагу і вразить міцністю. Догляд за такою ванною, всупереч розхожій думці, нескладний. Але дозволити її собі можуть не всі – ціна висока, як і вага всієї конструкції.
  • Ванни зі штучного каменю – відмінний замінник мармурових. Форму і колір тут можна вибрати залежно від смакових уподобань. Штучний камінь міцний, витримує інтенсивні навантаження, не вимагає спеціального догляду. За ціною він набагато доступніший за мармур, хоча до категорії дешевих матеріалів не відноситься. Вага конструкції пристойна – продаючи таку ванну, магазин запропонує доставку (забрати її самотужки не вдасться).
  • Полістиролові ванни дуже доступні за ціною, пристойно виглядають, порадують різноманітністю форм. Переймаючись питанням, де купити дешеву ванну, ви вже будете розуміти, з якого матеріалу вона може бути виготовлена. Полістирол піддається обробці, але має два мінуси – він неміцний і жовтіє.

Що в тренді

Визначившись з матеріалом, з якого повинна бути виготовлена ванна, вивчіть асортимент. У 2020 році свої позиції утримають прямокутні та овальні ванни, трикутні й закруглені. Як і раніше популярними будуть кутові моделі, а також асиметричні і дизайнерські ванни. Будь-яку з цих ванн купити в інтернет-магазині можна без проблем. Головне – знати, чого саме ви хочете.

По-королівськи як і раніше будуть виглядати окремо розташовані ванни. У тренді – моделі з кольоровим фасадом, матові чорні і сині відтінки. З золотим або мідним за кольором змішувачем вони будуть виглядати ахово. Популярні чаші з акрилу, чавуну, штучного і литого каменю. З ніжками або без, вони можуть встановлюватися біля стіни або посередині кімнати.

Про те, які ванни будуть в тренді в 2020 році, ви вже знаєте. Справа за малим – знайти кращу для себе.

Коментарі
Всього коментарів: 0
  • Спочатку нові
  • Спочатку старі
написати відгук